دانشمند ارشد و همبنیانگذار شرکت OpenAI «ایلیا سوتسکور» (Ilya Sutskever)، گفته است که ظهور هوش مصنوعی فوق هوشمند در آینده میتواند افراد را به ادغام با هوش مصنوعی ترغیب کند تا از پیشرفت جا نمانند.
همچنین گفته:
در آینده شاید مردم برای رقابت با ماشینهای فوقهوشمند، تصمیم بگیرند که بخشی از وجود خود را به هوش مصنوعی مجهز کنند.
البته او گفته است که شاید در ابتدا خیلیها رغبت نکنند چنین کاری انجام دهند، اما بهمرور این امر اجتنابناپذیر خواهد بود.
ایلان ماسک نیز برای رسیدن با هدف ادغام انسان و هوش مصنوعی، شرکت نورالینک را تأسیس کرده است.
البته او مطمئن نیست که خودش هم بخشی از وجودش را به هوش مصنوعی تجهیز میکند یا خیر: «اینها تماماً احتمال هستند؛ چیزی که با استانداردهای امروزی دیوانهکننده به نظر بیاید، ممکن است با استانداردهای آینده اینطور نباشد و چه بسا مردم تصمیم بگیرند بخشی از خود را با هوش مصنوعی تلفیق کنند».
او میگوید: «در ابتدا فقط جسورترین و ماجراجوترین افراد در پی انجام این کار خواهند بود. دیگران نیز شاید دنبالهرویی کنند، شاید هم نه. »
تمام این صحبتها به عنوان فرضیه و حدسیات مطرح میشوند، چون هنوز حتی مشخص نیست که هوش مصنوعی فوقهوشمندی بهوجود میآید یا خیر.
پیش از این نیز ایلان ماسک گفته بود که هدف نهایی شرکت نورالینک کاشت تراشههایی در مغز انسان است تا بتوان به همزیستی با هوش مصنوعی رسید. این تراشهها انسانها را با هوش مصنوعی ادغام میکنند تا از ماشینهای فوقهوشمند عقب نمانند. البته شرکت نورالینک فاصله زیادی تا رسیدن به این هدف دارد. این شرکت تراشههای مغزی را در میمونها آزمایش کرده است و این میمونها بهطرز وحشتناک و دردناکی دچار مرگ شدند. ازاینرو، ادعاهای این شرکت با اختلافنظرهای زیادی مواجه است.
منبع : دیجیاتو
دایاسرور، تخصصی ترین مرکز فروش و پشتیبانی محصولات HPE و EMC